Från södra till norra Sverige

Dags at flytta, från Simrishamn i södra delen av landet till Luleå i norra Sverige. Kommer att bli en väldig stor omställning, men samtidigt väldigt spännande. Ska bli kul att komma iväg på nya äventyr också, att få se lite nya vyer och träffa nya människor.

De från 96:ans Städ & Flytts flyttfirma här i Simrishamn ska komma över hit för flyttstädningen här i nästa vecka och efter det så bär det av norrut. Och jag är så spänd. Så stor skillnad det kommer vara i miljön också, från det platta med havet och de stora fälten till berg, snö och djupa och klara sjöar. Kommer att bli en stor omställning och kommer nog att ta ett tag innan jag känner mig som hemma där uppe i norr.

Har alltid varit mycket av en Skånebo och tycker om Skåne. Och kanske kommer jag tillbaka hit sen, men nu ska jag upp och studera på Universitetet i Luleå och därför är det ingenting idé att ha kvar lägenheten här nere. Det blir lite för krångligt. Så flyttfirman får hjälpa mig att fixa med allting. De är väldigt öppna och bra på rådgivning också, på att prata kring det vilket är väldigt skönt. Så att de på 96:ans Städ & Flytt i Simrishamn kanske kan hjälpa mig så att det inte blir att jag glömmer bort någonting. För det vore lite jobbigt. Men som det känns nu så tror jag att det kommer att gå bra.

Önska mig lycka till med min flytt nu från Simrishamn till Luleå och med flyttstädningen som 96:ans Städ & Flytts flyttfirma hjälper mig med. Inte för att jag inte tror att det kommer gå bra, men det är aldrig fel med lite extra lyckönskningar.