Vart går gränsen för norra Sverige?

Vad räknas egentligen till norra Sverige? Jag som bor i Blekinge tycker att Bromma och Stockholm är norra Sverige. Kan dock tänka mig att de som bor i Bromma knappast tycker att de bor i norra Sverige och det är klart att ser man på en karta så ligger Stockholm ungefär i mitten av landet. Bara det att det inte finns så värst mycket mer att göra där uppe.

Frågan är egentligen främst ställd eftersom jag för tillfället är uppe och besöker mina kära föräldrar i Dalarna. De bor i en villa och har en väldigt tråkig gräsplätt utanför utan några växter. Så jag tänkte att jag skulle hjälpa dem genom att göra om det, men jag har tyvärr inte tid att ordna med det på egen hand. Så tänker att jag istället ska överraska dem genom att anlita Lejdinge Trädgård & Interiör som får komma hit och utföra sin magi genom lite trädgårdsdesign.

Tror inte att det behövs så värst mycket, och det behöver inte vara så avancerat, för då kan det bli för jobbigt för dem att hålla efter. Bara det att jag tycker att det vore kul att överraska dem med något sådant. Så planen är att ringa de på Lejdinge Trädgård & Interiör i Bromma och försöka se om de kan komma ut till Dalarna. För det stod att de verkar i norra delarna av landet och tänker att om Bromma är norra så borde definitivt Dalarna vara det också.

En enklare trädgårdsdesign är nog definitivt att föredra. Dock kanske det är bäst om de får planera trädgårdsdesignen tillsammans med min föräldrar så att de inte blir missnöjda. Eller så kanske de bara har några tydliga idéer av vad de själva vill ha.