Antalet företag i norra Sverige

Jag anser att Ludvika och Dalarna är norra Sverige, för att det är väldigt mycket längre norrut än vad jag själv bor. Men samtidigt vet jag att om jag kollar på en Sverigekarta så ligger det snarare någonstans i mitten, men längre norrut är det inte direkt tätt med orter och mindre samhällen utan då är det snarare bara skog och vissa mindre städer.

I alla fall så vet jag att det är svårare att hitta bland företagen där längre norrut, för att det inte finns lika mycket folk och därmed inte lika många hus och inte lika många byggföretag. Ska man renovera sitt kök i Ludvika är till exempel Kitchn Dalarna ett av de få alternativen som finns. Sen är visserligen Kitchn Dalarna ett riktigt bra byggföretag, det är inte det som är poängen utan poängen är den att det bara finns de och några få företag till som man kan välja mellan om man vill få hjälp med sitt kök.

Jag är osäker på om jag skulle klara av att bo så. Visserligen är det väldigt fint med all skog där då det här nere i stort sett bara är en massa ängar och åkrar, som är fint också, men det är kul att se lite varierande landskap också.

Var inne och kollade på Kitchn Dalarnas hemsida, mer för skojs skull och för att jag kollade runt efter olika företag i Ludvika området och andra delarna av just Dalarna och hittade dem och såg att de hade en väldigt modern och fin hemsida. Väldigt snygg faktiskt. Fanns många finna referensbilder på tidigare kök som de har renoverat, något som alltid är bra. För om jag själv skulle renovera mitt kök och lägga ner så mycket pengar som det faktiskt är på en sådan renovering så skulle jag vilja vara säker på att den blev bra gjord och kunna se exempel för att veta lite vad jag hade att förvänta mig.