Dags att flytta norrut

Äntligen är det dags att flytta, som jag har väntat. Har längtat efter att kunna flytta hur länge som helst nu och lagt så många ansökningar men inte kunnat få något hus eller ens lägenhet som varit bra. Men nu så ska jag äntligen upp norrut, mot Kiruna från vackra Borås. Jag tycker om Borås men ända sedan jag besökte Kiruna för att ge mig ut och vandra första gången så är det där mitt hjärta har varit. Har inte så mycket kvar innan flytten nu. Ska få hjälp med flyttstädning här i Borås och det blir via Tineks Allstäd.

Fick tips om dem från en nära vän som också flyttade nyss, men då flyttade hon till Göteborg, så inte alls lika långt som jag som nu flyttar till Kiruna. Men det är ändå samma sak med flyttstädningen, för den är ju fortfarande likadan oavsett vart den utförs och vart man ska flytta efteråt. Så de på Tineks Allstäd kommer helt enkelt att få i uppdrag att städa min bostad med flyttstäd som kommer att göra att det blir godkänt.

Väldigt skönt att få hjälp med flyttstädning istället för att behöva göra städningen på egen hand. För ska man försöka sig på att göra den på egen hand så behöver man lägga ner så mycket tid på det. Jag har tillräckligt mycket att göra ändå med allting som behöver packas och allt som ska transporteras och ordnas när det är så långt jag ska köra så minsta lilla grej jag kan få hjälp med inför Kiruna flytten är perfekt. Så hjälp med flyttstäd från Tineks Allstäd i Borås är verkligen helt perfekt.