E.S.K Wellness

Hej åter igen, alla härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka hit ska ni vara till min lilla hörna av det stora vida nätet! Här i mitt inlägg idag så hade jag funderat lite på om jag faktiskt skulle ta och skriva lite kort om det här med massage för er i Falun med omnejd, då det verkligen är någonting som jag har fått in många frågor och funderingar kring nu under den senaste tiden. Jag tycker att det är superroligt verkligen att ändå så pass många av er vill veta min åsikt om saker och ting och speciellt när ni ser till mig för att få rekommendationer och tips på ställen som ni kan vända er till med era behov och förutsättningar.

Det ställe som jag då alltså personligen vänder mig till när det kommer till just massage här i Falun, då det är där som jag befinner mig, heter inget annat än E.S.K Wellness och jag tycker verkligen att de är superduktiga när det kommer till de behandlingar som de erbjuder sina kunder. Jag tycker personligen att det har gjort så oerhört mycket för mig att gå dit regelbundet och det tror jag även att många av er också skulle känna av. Som kund hos E.S.K Wellness så känner man sig verkligen som att man står i fokus med de önskemål som man har när det kommer till saker som att förbättra ömhet, stelhet och olika smärtor med mera. Givetvis så kan man ju även gå på massage när man vill kunna komma bort en liten stund från en stressig vardag eller så, men för mig så har det faktiskt för det mesta handlat om stelhet och ömhet i nacke och axlar och det är verkligen någonting som jag har fått hjälp med när jag har vänt mig till just E.S.K Wellness!