Flytter till både södra och norra Sverige

När man ska flytta har man sällan vidare mycket tid över. Då är det snarare så att man har fullt upp med allt som behöver göras, antingen på det ena eller det andra sättet. Jag tycker själv att det är väldigt skönt att kunna få lite hjälp med packning och transport men framförallt med flyttstädningen i Hörby, som är allt annat än rolig.

Av alla dessa olika flyttfirmor som finns och som går att anlita så tycker jag framförallt att Annelunds Städ Service Handelsbolag är att föredra. Jag har flyttat många gånger, från lägenhet till lägenhet när det har varit i andra hand här i Hörby och jag har fått prova på flera olika flyttfirmor för att jag har varit missnöjd med dem. Nu så hittade jag sen Annelunds Städ Service Handelsbolag och efter att ha fått hjälp av dem så kan jag verkligen säga att jag har fått de resultat som jag önskat. Känner verkligen att det har sina fördelar och att jag nog mycket väl kan komma och anlita dem i framtiden också.

Varierande effekter är en sak men framförallt så handlar det om att ta flytthjälp från några som kan sin sak. Som de i Hörby på den där flyttfirman som i alla fall för mig verkligen har visat sig kunniga och där det faktiskt känns väldigt tryggt att anlita just dem och jag tror att det kommer att bli väldigt bra. Så nästa gång jag flyttar runt här i Hörby ska jag bryta min vana och köra på samma flyttfirma som sist, Annelunds Städ Service Handelsbolag, istället för att söka upp ytterligare en ny firma som kanske inte alls är lika bra.