Testa anlita städhjälp

Nu har jag tänkt ägna några minuter till att skriva ett inlägg som handlar om en städfirma i Gävle som jag väldigt gärna vill tipsa om. Firman heter Scanref, och har varit med på marknaden under många år och på så vis utvecklat sin kompetens och sina tjänster. Jag tycker att det är viktigt att kunna använda min plattform till att tipsa och rekommendera bra företag som är värda det. Det handlar inte om sponsrade samarbeten, utan det handlar om att använda bloggen för sådana ändamål också. Jag tror att det gynnar både er läsare och företagen! Jag kom i kontakt med Scanref via en bekant som berättade att hon hade anlitat en städfirma för att hjälpa henne hemmavid. Det gjorde mig väldigt nyfiken och jag hade sedan tidigare funderat på att själv anlita städhjälp. Jag fick kontaktuppgifter till företaget, och det var så det blev att jag anlitade Scanref AB. Det är ingenting jag ångrar, utan kan varmt rekommendera andra att göra likadant. Hoppas att detta var ett inlägg som ni känner att ni kan ta till er och att ni tycker det är roligt när jag skriver sådana här inlägg.